Loopbaancoach Wendy Stippelmans

Wendy heeft een uitgestrekte ervaring in het werken met individuen en in organisaties. Ze richtte haar bedrijf, Savoir, op om onder andere als zelfstandige organisatiecoach te werken. Het uitwerken van een welzijnsbeleid, functieprofielen opstellen en bepalen van competenties, zijn slechts een selectie uit haar kennis en meer dan 15 jaar ervaring in de Human Resources.

Wendy is een zeer empathisch en warm persoon en stond in het leven meerdere malen met beide voeten in de modder. Ze weet als geen ander wat het betekent om het roer om te gooien en vooruit te kijken in werk en leven.

Met haar tonnen ervaring, passie voor persoonlijke ontwikkeling en de sterke wil om anderen vooruit te willen helpen, staat ze graag ook voor jou klaar in haar praktijk in Hechtel-Eksel.

Je kan Wendy contacteren via https://savoirbv.be/contact/.

Foto Ludwig Snoeks

Loopbaancoach Ludwig Snoeks

Ludwig is klinisch psycholoog, leerkracht, trainer en loopbaancoach.

Mensen begeleiden en inspireren vindt hij sinds jaren belangrijk en fijn om te doen. Een diversiteit aan opleidingen en ontmoetingen vormden hem tot de begeleider die hij nu is. Samen met jou zoekt hij graag naar oplossingen voor jouw loopbaangerelateerde vragen.

Foto Ludwig Snoeks

Met zijn rustige aard weet hij anderen zonder problemen op hun gemak te stellen. Met zijn luistervaardigheid, open en onderzoekende houding, weet hij de best passende manier te vinden om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen om te komen tot waar jij wenst te gaan.

Ludwig ontvangt je bij de Huisartsenpraktijk De Vonder in Wijchmaal/Peer, Sint-Trudostraat 98. Een afspraak maken bij Ludwig doe je via ludwigsnoeks@hotmail.com of via het contactformulier op deze pagina.